VIDEO: Kris Martin iz "Koldpleja" svirao za fanove iz svog doma

Svetskim muzičkim zvezdama koje za svoje fanove sviraju od kuće pridružio se ovih dana i Kris Martin iz "Koldpleja".
U polusatnom onlajn druženju javljali su mu se obožavaoci iz celog sveta, od Meksika i Argentine, Indije, Australije, Hrvatske, Gvatemale...
 
Martin je rekao da je i on u izolaciji, da su njegova deca dobro, ali da zna neke ljude koji su bolesni. Dodao je da se i nije baš snabdeo toalet papirom. Poručio je fanovima da ostanu kod kuće, za dobro svih nas. Zato su i članovi "Koldpleja" trenutno razdvojeni, ne sviraju i ne vežbaju.
 
Pevač "Koldpleja" je u tih pola sata svirao delove nekih od najvećih hitova ovog sastava: "Viva la vida", "Yellow", "Scientist"... Neke želje razneženih obožavatelja nije mogao da ispuni, uz obrazloženje "da ne može da se seti kako idu", ali je zato odsvirao pesmu svog idola Dejvida Bouvija. 
 
Na konstataciju jednog fana da sada svi treba da se molimo za Italiju, Martin je rekao da se molimo ne samo za Italiju, nego da se svi molimo za sve.
 
 
Britanski pevač poručio je svima da se tačno informišu o virusu korona, a kao jednu od mogućih adresa za relevantne informacije preporučio je portal "Global Citizen", organizacije čiji je promoter.
 
Inače, seriju kućnih nastupa za fanove otvorila je italijanska pevačica Đana Nanini, koja je pre nekoliko dana sa svog instagram profila svirala za sve Italijane u izolaciji. Nanini je tom prilikom primetila da je strašna karakteristika ove situacije - usamljenost ljudi.
  • Andrija Šrek

    18.03.2020 16:34
    ??
    Ovaj...nisam baš razumeo kome i zašto da se molimo...?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika