VIDEO: Rundek prilagodio svoj hit situaciji, pa peva "to što perem, to su ruke"

Darko Rundek objavio je na svom Fejsbuk profilu poruku svima da peru ruke, kako bi sprečili širenje epidemije virusa korona.
Rundek je prilagodio refren svog hita "Ruke", promenivši poslednji stih iz "to što svira, to su ruke" u "to što perem, to su ruke". 
 
"Ovaj refren traje 20 sekundi. Ako ga pevušite u glavi ili na glas, to je taman vreme koje je potrebno da ih dobro operete", napisao je poznati muzičar.
 
 
Podsetimo da su svoj hit trenutnoj situaciji prilagodili i momci iz TBF, koji su napravili obradu pesme "Pozitivan stav". Poznati Splićani su imali poruku da "oko korone, slušaš doktore, a ne morone", što možete da poslušate OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika