VIDEO: Mötley Crüe novim spotom poručuje da ostanete kod kuće

Kampanji "Ostani kod kuće", koja poziva stanovništvo na izolaciju u svojim domovima, kao sredstvo u borbi protiv korona virusa, priključili su se veterani heavy metala iz Los Anđelesa, Mötley Crüe.
Oni su, na simboličan način, uputili podršku svim narodima, u vidu novog video spota za pesmu "Home Sweet Home", prenosi Balkanrock.
 
Reč je o video spotu koji kombinuje tekst pesme "Home Sweet Home", koja je nastala 1985. godine, sa insertima iz biografskog filma o grupi Mötley Crüe, "The Dirt", a kojim su Nikki Sixx, Tommy Lee, Mick Mars i Vince Neil, uputili apel građanima da ostanu kod kuće, drže se saveta lekara i čuvaju svoje zdravlje.
 
"Budite na bezbednom, perite ruke i, što je najvažnije, ostanite kod kuće", poručuje Mötley Crüe. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika