VIDEO: Biserina podrška uz novi spot i pesmu "Jutro će promeniti sve"

Uz spot sa kadrovima proleća i prirode i uz interpretaciju pesme "Jutro će promeniti sve", pevačica Bisera Veletanlić poslala je podršku ljudima povodom situacije u kojoj se našao ceo svet.
VIDEO: Biserina podrška uz novi spot i pesmu "Jutro će promeniti sve"
Foto: Youtube (Screenshot)

"Slušajte dobru muziku, ono što vam prija i što će vratiti radost u misli, i u život. Čuvajte se, ostanite kod kuće. Spot za pesmu 'Jutro će promeniti sve', moja je podrška svima vama, nama. Da nas sve zajedno smiri i vrati veru u bolje sutra koje je tu, verujem, sasvim blizu", poručila je Bisera.

Ovu kreativnu priču osmislio je Crorec Digital Tim. Uz predivne kadrove prirode, odabrane samo za ovu priliku, korišćeni su snimci sa koncerta Indexi i prijatelji.

Biseru je na klaviru pratio Kornelije Bata Kovač.

  • Krajisnik

    07.04.2020 05:04
    Predivno
    I melodija i spot.....Slusam sve vrste muzike...narodnjake (stare)..etno..srpske patriotske ..ex YU rok..ruske kozacke..balade ....Sve ono sto ima emociju....volim i gusle..taj zvuk sto nas odrzava i bodri kroz istoriju......Sve sto srcu prija........
  • Novosadjanin1

    05.04.2020 23:57
    Bata gospodin
    Veliki umetnik koga sam upoznao na Zlatnoj obali u CG 1972 g vodio je najbolju grupu KORNI

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika