VIDEO: Hladno pivo okupilo fantastičnu ekipu za novu pesmu "Ovo će proći"

Hladno pivo, uz gostujuće "onlajn" prijatelje, objavilo je novu "karantinsku" pesmu naslova "Ovo će proći".
Nakon solo projekta i nastupa po regionu, Mile Kekin se vratio u matičnu luku i još jednom obradovao fanove Hladnog piva novom pesmom. U snimanju pesme i spota učestvovalo je mnogo poznatih, od članova Dubioze Kolektiv, preko Saše Antića iz TBF-a, novinara Zorana Šprajca, Remi iz Elementala, Vojka V, Eda Maajke, do Mrleta iz Leta 3, Ramba Amadeusa...
 
Sa članovima benda i uz veliki broj gostujućih muzičara i javnih ličnosti, svako iz svog doma, napravljena je pesma "Ovo će proći". Frontmen Hladnog piva poručuje na startu da je "imao planova hrpu, onda me život iza ugla opalio mokrom krpom, a sad mi se još i ruga".
 
Ipak, Kekin je optimističak i poručuje da će i ovo proći, poentirajući da "nikad više neću, k'o prije bahato, uzimati sreću, zdravo za gotovo". 
 
Pesma se završava stihovima Ramba Amadeusa: "S majkom prirodom u harmoniji biti, to svak' mora temeljno da nauči, jer ako nastavimo po starom, priroda će još gore da nas opauči..."
 
 
"Veliko hvala Rambu Amadeusu što mi je poklonio par svojih stihova o potrebi sklada između prirode i čoveka, te naučniku Igoru Rudanu što mi je naučno potvrdio da će ovo proći", poručio je Kekin.
 
U snimanju pesme i spota Hladno pivo je imalo podršku momaka iz Dubioze Kolektiv, Saše Antića iz TBF-a, a pevali su Ivanka Mazurkijević, Remi (Elemental), Amira Medunjanin, Shamso 69 (Brkovi), Saša Antić (TBF), Soki (Elvis Jackson), Mrle (Let 3), Rambo Amadeus, Suba ( Hladno Pivo), Gibonni, Edo Maajka ,Dino Šaran (Letu Štuke), Vojko V, Branko Golubović (Goblini), Almir Hasanbegović (Dubioza Kolektiv), Adis Zvekić (Dubioza Kolektiv), Zoran Šprajc, Irena Kljajić.
  • @

    08.04.2020 01:11
    @laki
    Ti si laki malo nervozan. Bolestan si?
  • Laki

    07.04.2020 15:32
    ?
    @djeki, ti si budala!
  • boco

    07.04.2020 12:37
    ima
    ima iz srbije, goblini, rambo
    mile kekin sigurno nije nacionalista ko sto hoces reci
    i ko što si ti verovatno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika