VIDEO: Bob Dilan objavio još jednu pesmu, inspiraciju našao u poeziji Vitmana

Za naslov svoje prethodne pesme "Murder Most Foul" Bob Dilan je bio inspirisan čuvenim Šekspirom, ovoga puta mu je inspiracija bio Volt Vitman, konkretnije njegova pesma "Pesma o sebi".
Melodija je vredna razmišljanja, iako traje samo četiri i po minuta, nije kao prethodna 17-minutna pesma nazvana "Ubistvo". Pesma je nazvana ''I contain multitudes'' (Sadržim mnoštvo) i upravo tim rečima se završava svaka strofa.
 
Dve pesme zajedno predstavljaju prekid pauze od objavljivanja novih pesama ovog legendarnog muzičara, a oduševljenje fanova može da se pročita i u komentarima ispod pesme, koji, osim što su srećni zato što Dilan konačno objavljuje pesme, apeluju na muzičara da se čuva i ostane zdrav. "Karantin ne postoji kada imam Dilana", samo je jedan od komentara.
 
Dilan nije dao nijednu izjavu sa ovom pesmom, te se ne zna da li je glasina da je novi album zaista na putu. 
  • Srecko

    17.04.2020 19:17
    Celina
    Pesma je stvarno odlicna.
    Asocira me na Leonard Coen-a.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika