VIDEO: Damir Urban iz autobusa pevao publici na balkonima u Rijeci

Muzičar Damir Urban, uz pratnju Luke Tomana i Sandija Bratonje odlučio je da obraduje svoju publiku u Rijeci koja je u svojim domovima zbog pandemije korona virusa, te je iznajmio šareni turistički autobus i iz njega pevao na razglas.

"Rijeko prozore širom otvori, i na njih jastuke stavi, pleme se smije i pjeva..", poručio je Urban iz autobusa.

"U sastavu smo Urban&2, jer drugačije ne bismo mogli da ispoštujemo upute nadležnih o držanju fizičke distance, odnosno bez Marka i Saše, ali potpomognuti Goranom - za volanom autobusa i Igorom - tonskim majstorom, a i jednim agregatom, upravo krećemo, turističkim busom, na mini turneju Rijekom", napisao je muzičar na Fejsbuk stranici.

Tokom celog dana sviraju na desetak mesta, na raznim lokacijama u gradu (da bi izbegli moguća okupljanja trasa i lokacije su ostale tajne), da na ovaj način, kako kaže, barem malo, pokušaju da ulepšaju "ova čudna vremena."

"Godinama vi nama dolazite na koncerte, zahvaljujući vama oni su gotovo uvek rasprodati, zahvaljući vama smo mi sretni i ostvareni kao muzičari. A, danas - ostanite doma i načuljite uši, danas je dan kad mi dolazimo vama, da vam vratimo barem deo duga", poručio je Urban i dodao: "Danas mi, na ulicama našeg grada, pod vašim prozorima, pod vašim balkonima, sviramo za vas."

On se na kraju zahvalio ljudima iz grada Rijeke koji su oberučke prihvatili njihov predlog i pomogli im, sa prevoznikom Autotrolejem, realizovati ovu, kako kaže - (su)ludu ideju.

  • Jelena

    18.04.2020 17:42
    Uvek sjajan
    Fantastican! Umetnik bez premca!
  • Benisio

    18.04.2020 07:34
    Meni je ovo čisto nametanje svoje muzike i uznemiravanje dela građana.
    Ok, ne smeta meni njegova muzika, ali verovatno ima i onih koji je ne vole, a hteli-ne hteli prinuđeni su da je slušaju. Kao kad komšija sa terase odvrne narodnjake, iskreno misleći da svi uživaju u tome.
  • Vera

    18.04.2020 02:19
    Jako
    Prejako, bravo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika