Roling stonsi iz svojih domova: Ne možeš uvek da dobiješ ono što želiš

Možda "ne možeš uvek dobiti ono što želiš", ali je publika širom sveta tokom internet koncerta "Jedan svet" dobila priliku da rok legendama uđe u kuću.
Koncert za sve medicinare koji se bore sa pandemijom novog koronavirusa podstakla je Lejdi Gaga, a održan je u subotu uveče po istočnoameričkom vremenu uz učešće muzičara, glumaca, umetnika i aktivista koji su se u program uključivali direktno, svako iz svog doma.
 
Jedan od najjačih momenata bio je nastup legendarnih Rolling Stonesa koji su odsvirali pesmu "You can't always get what you want".
 
Mik, Ron, Kit i Čarli svirali su i pevali svako u svojoj kući, a spojio ih je internet.
 
Posebnu pažnju izazvao je Čarli Vots, koji je umesto bubnjeva udarao po vazduhu okružen koferima i kutijama, što je pokrenulo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika