VIDEO: Nova verzija pesme "We are the champions" u čast zdravstvenih radnika

Britanska grupa Kvin objavila je novu verziju jedne od svojih najpoznatijih pesama "We are the champions" (Mi smo šampioni) u čast zdravstvenih radnika koji se bore protiv korona virusa.
Gitarista Brajan Mej, bubnjar Rodžer Tejlor i pevač Adam Lambert, koji godinama sarađuje sa Kvinom, udružili su snage kako bi objavili novu verziju pesme pod nazivom "You are the champions" (Vi ste šampioni), prenosi CNN.
 
Grupa planira da prikupi 7,5 miliona dolara za 60 dana, a već polovina tog novca je prikupljena posle samo jednog dana od postavljanja pesma na internet.
 
Sav prihod od nove verzije namenjen je Solidarnom fondu za odgovor na kovid-19 Svetske zdravstvene organizacije.
 
Mej, Tejlor i Lambert snimili su pesmu dok su bili u samoizolaciji u različitim gradovima. "Kvin" i Lambert trebalo je da održe evropsku turneju, ali je ona odložena zbog pandemije.
 
  • Rock

    03.05.2020 16:25
    Vrh
    Ovo je lepo i pozitivno. Dize moral i vraca nadu u covecanstvo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika