Večeras onlajn koncert Bočelija

Slavni italijanski tenor Andrea Bočeli održaće ponovo koncert bez publike pod sloganom "Čekajući Misteriju lepote 2021", koji će se prenositi onlajn večeras u 19 časova na njegovom Jutjub kanalu.
Ovoga puta izvodiće ga iz "Teatro del silenzio“ , amfiteatra koji je izgrađen na njegovu inicijativu u rodnom gradu Lajatiko.
 
Tenor će otpevati pet pesama, pratiće ga klavir Karla Berninija, sopran Alessandra Marianelli i umetnica Brittani O'Connor .
 
Lajatiko je svake godine domaćin "Teatra del Silenzio", događaja koji je promovisao Bočeli i čije je izdanje 2020. zbog pandemije odloženo za narednu godinu od 22. do 24. jula.
 
"'Teatro del Silenzio' živi. Živi u mašti i u nadi da desetine hiljada gledalaca čeka 2021. Njegovo divno gledalište je već ovde, u raznobojnim zastavama sveta", napisano je na Bočelijevoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku.
 
Slavni tenor je 12. aprila izveo Uskršnji koncert iz prazne milanske katedrale Duomo koji je preko Jutjub kanala videlo oko 24 miliona ljudi. Ovaj koncert je bio simbolična poruka ljubavi, nade i podrške za izlečenje obolelih od Covida-19.
 
  • Ljigavac

    28.07.2020 10:28
    Ovo puhalo je juce pozvalo narod u Italiji da ne postuje mere protiv kovida i da se druze kao da se nista ne dogadja.
  • Krestavac

    26.07.2020 15:53
    Nooo not again!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika