VIDEO: Održan prvi koncert uz poštovanje fizičke distance

"Prvi koncert sa fizičkom distancom", kako su ga organizatori nazvali, održan je u Njukaslu u Engleskoj.
Sem Fender imao je tu čast da prvi održi nastup u vreme pandemije i to pred publikom koja je stajala u 500 ograđenih i podignutih metalnih platformi koje su primale manje od deset osoba.
 
Na koncertu je bilo oko 2.500 ljudi, a u metalnim boksovima bilo je obezbeđeno piće, dezinfekciona sredstva i maske.
 
 
Sudeći po komentarima sa društvenih mreža utisci su podeljeni, jedni smatraju da je previše ograđeno "kao obor", dok se drugi raduju bilo kakvom načinu realizacije koncerata, a kao srećnu okolnost vide to što na ovaj način nema guranja i gužvi, te svako ima svoje mesto.
 
 
Plan je da se na istom mestu nastavi sa koncertima, a sledeći je nastup Vana Morisona.
 
  • Vladimir

    16.08.2020 11:30
    novi svetski poredak nema sta
  • Ns 49

    16.08.2020 05:51
    Odlična ideja da se krene sa mrtve tačke. Ša je tu je, za sada ne može bolje. Moramo se naviknuti na novi način života ali do ljudima ide veoma teško.
  • Joe

    15.08.2020 11:18
    Мууу!
    Обори су за стоку, а не за људе. Ово није концерт. Концерт није само музика. Најважнији део концерта је узајамна интеракција међу посетиоцима и дељење заједничког доживљаја музике коју воле. Ово на слици је исто као да су седели код куће и гледали концерта на телевизији.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika