Onlajn koncert u čast frontmena grupe "The Clash"

Onlajn koncertom pod nazivom "Pesma za Džoa: Slavimo život Džoa Stramera" biće obeleženo 68 godina od rođenja frontmena grupe "The Clash" i jednog od najznačajnih predstavnika panka i rokenrola, piše Nju mjuzikal ekspres.
Na onlajn koncertu u petak, 21. avgusta nastupiće Brus Springstin, Lusinda Vilijams, Bob Vir, Džoš Hom, Džim Džarmuš, Albert Hamond Džunior, Tom Morelo, Brajan Felon, Frenk Tarner, bivši gitarista Red Hot Čili Pepersa Džoš Klinghofer i mnogi drugi.
 
Najavljeno je da će se pojaviti i neki posebni gosti, a biće prikazani i video snimci Džoa Stramera koji do sada nisu viđeni.
 
Dvosatni događaj koji je ujedno i deo dobrotvorne kampanje #SaveOurStage, biće emitovan preko Jutjuba, a moći će da se prati na sajtu www.joestrummer.com.
 
Iako je strim besplatan, obožavaoci su pozvani na doniranje pokretu #SaveOurStages kojem je cilj opstanak nezavisnih koncertnih prostora u SAD-u, pogođenih posledicama pandemije virusa Covid-19.
  • Kleshinar

    20.08.2020 22:55
    među posebnim gostima biće i Kanda Kodža i Nebojša da odsviraju čuvenu pesmu 'Džo Stramere'

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika