VIDEO: Desetogodišnja devojčica izazvala frontmena "Foo Fighters" na takmičenje u sviranju bubnjeva, on prihvatio

Desetogodišnja Britanka Nandi Bušel izazvala je Dejva Grola, frontmena benda "Foo Fighters", na takmičenje us viranju bubnjeva i on je prihvatio izazov.
Malu Nandi na Jutjubu, gde objavljuje snimke svojih nastupa na bubnjevima, prati 108 hiljada ljudi, a svom idolu je uputila izazov na Tviteru. 
 
"Moj san je da jednog dana zasviram s Dejvom Grolom, Tejlorom Hokinso, i bendom 'Foo Fighters'. Gospodine Grol, volela bih da se takmičim s vama. Volim ovu pesmu, jako je teška za sviranje i jako brza, ali je to jako zabavno", napisala je devojčica na Tviteru uz snimak sebe kako svira "Everlong". 
 
 
Snimak je za dve nedelje imao 2,8 miliona pregleda i brzo se proširio društvenim mrežama, a došao je i do Grola. 
 
Dejv je prihvatio izazov i odgovorio joj preko službenog profila benda "Foo Fighters". 
 
"Hej, Nandi. Izazov je prihvaćen. Jako dugo nisam svirao ove pesme, hvala ti na inspiraciji. Ti si na redu. Tvoj prijatelj Dejv", napisao joj je uz svoj snimak.  "Video sam sve tvoje snimke, video sam te na televiziji, ti si neverovatna bubnjarka. Zaista sam polaskan što si izabrala neke od mojih pesama. Ovo je moj odgovor na tvoj izazov, sad je lopta na tvojoj strani terena", rekao je Dejv na snimku. 
 
  • Normal one

    03.09.2020 08:33
    Svaka cast
    Devojčica je odvalila za sve novce. Svaka čast
  • Tata unovcio

    01.09.2020 20:54
    Nista odvratnije od star-malog deteta.
  • Bela

    01.09.2020 17:03
    Fantasticno !
    Duboki naklon mladoj muzicarki !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika