VIDEO: Brus Springstin najavio novi album

Novi studijski album "Letter To You" legendarni američki roker Brus Springstin je snimio s "E Street Bandom", a objaviće ga 23. oktobra.
Biće to Springstinov 20. studijski album, koji uključuje prepoznatljiv rok zvuk i 12 novih pesama.
 
Uz nove pesme, na albumu su i tri nikad ranije objavljene pesme iz sedamdesetih "Janey Needs a Shooter", "If I Was the Priest" i "Song for Orphans".
 
Album je snimljen u samo pet dana u Springstinovom kućnom studiju u Nju Džerziju, a producirali su ga Ron Anjelo i Burs Springstin.
 
Springstin je uz najavu albuma objavio i spot "Letter To You".
 
"Volim emotivnu prirodu koju ima 'Letter To You'. I volim zvuk E Street Banda koji svira sve uživo u studiju, i to na način na koji nikad pre nismo radili i bez nasnimavanja. Album smo napravili u samo pet dana i ispalo je da je to jedno od najvećih iskustva snimanja koje sam doživeo", rekao je Springstin.
 
 
Slavnom muzičaru na ovom albumu su se pridružili Roj Bitan, Nils Lofgren, Pati Skijalfa, Geri Talent, Stivi Van Zant, Maks Vajnberg, Čarli Đordano i Džejk Klemons.
 
Snimanje ovog albuma je prvi Springstinov nastup s E Street Bandom nakon "The River" turneje iz 2016.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika