Rolingstonsi postali prvi bend s najprodavanijim albumom u šest različitih decenija

Rolingstonsi su prošle nedelje ponovo bili prvi na listi najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji, čime su ušli u istoriju kao prvi bend s najprodavanijim albumom u šest različitih decenija u toj zemlji, objavila je "Official Charts Company".
Bend, koji je počeo da nastupa 1962, prvi je na listi s remasterizovanom verzijom albuma "Goats head soup", koji je izvorno objavljen 1973, kada je takođe bio najprodavaniji.
 
Stonsi, koji još uvek redovno nastupaju iako njihovi članovi, poput frontmena Mika Džegera i gitariste Kita Ričardsa, imaju više od 70 godina, sada imaju 13 albuma koji su bili najprodavaniji u Velikoj Britaniji, kao i Elvis Prisli i Robi Vilijams. 
 
Više imaju samo Bitlsi, i to 15 albuma, navodi "Official Charts Company".
  • Bela

    15.09.2020 18:02
    @Zerstorer
    Nisi ti nikakav Rocker ! Razumem, stvar ukusa. Ali da ne zabelezis u svojim slusnim "vijugama"
    Stones-e, to je za ne razumeti ? Verovatno slusas Lambadu kao Veliki Rocker !
  • Zerstorer

    15.09.2020 09:11
    hm
    Ja sam roker...veliki audiofil...puno bendova slusao...Roling stounse nikada!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika