VIDEO: Lana Del Rej otpevala himnu Liverpula "You'll never walk alone"

Pevačica Lana Del Rej objavila je "a cappella" verziju legendarne pesme "You'll never walk alone", koja će se naći u novom dokumentarnom filmu koji se fokusira na bogatu istoriju i navijače fudbalskog kluba Liverpul.
Ova numera prvobitno se pojavila u mjuziklu "Carousel", čuvenog autorskog tandema Rodžers i Hamerštejn, ali verzija benda "Gerry & The Pacemakers" iz 1963. godine postala je dugogodišnja himna aktuelnog šampiona engleske Premijer lige i jedna od najpoularnijih navijačkih pesama na svetu.
 
Lana je svoju verziju podelila na Instagramu, uz crno-beli video na kojem se vidi kako izvodi ovu pesmu.
 
"You'll never walk alone - a cappella. Za novi dokumentarac o Liverpulu", napisala je pevačica u kratkom komentaru. Više podataka o ovom filmu biće verovatno sledećih dana, prenosi portal Headliner.
 
Novi poduhvat dolazi nakon što se kantautorka vratila na scenu novim singlom "Let me love you like a woman", prvom pesmom s njenog predstojećeg albuma "Chemtrails over the country club".
 
Studijski projekat odložen je sa prvobitnog datuma u septembru ove godine, ali bi mogao da stigne u januaru 2021. Novo izdanje sledi posle hvaljenog "Norman fucking Rockwell" iz 2019. godine.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

For the new documentary about Liverpool x @liverpoolfc

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on

  • Bela

    08.11.2020 15:07
    Carousel
    Odlicna !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika