VIDEO: Sia objavila novi singl i trejler za film

Pevačica i kantautorka Sia objavila je novi singl "Hey Boy" sa njenog novog albuma "Music" koji će biti objavljen 12. februara.
Osmi studijski album imaće 14 pesama koje su napisane kao dodatak za nadolazeći film "Music". Osim što je napisala sve pesme za ovaj filmski projekat, koji je opisan kao "muzička drama", Sia je takođe napisala scenario i režirala film.
 
"Music" će dobiti ograničeno bioskopsko izdanje u februaru, a u glavnim ulogama biće Kejt Hadson (Kate Hudson), Lesli Odom (Leslie Odom) i Medi Zigler (Maddie Ziegler).
 
 
U saoštenju se navodi da je film "potpuno originalno istraživanje snage ljubavi i važnosti pojedinca". 
 
"Sijina muzika sastavni je deo priče u filmu, dok likovi ispituju nesigurne veze koje nas spajaju, te kroz fantastične muzičke sekvence, zamišljaju svet u kojem se te veze mogu ojačati u vremenu velikih izazova."
 
 
Još jedna pesma iz ovog ostvarenja, "Courage To Change" objavljena je u septembru. Prva numera sa saundtreka bila je "Together", koju su zajedno napisali Sia i Džek Antonof (Jack Antonoff).
  • Botićoza

    23.11.2020 15:00
    A nekad sam je vol'o
    Sia porpala ko žeton
  • ha

    22.11.2020 09:50
    Sia pocela da titluje svoje videe, jer zna i sama da se nista ne razume kako mumla. Ova nova pesma je bezveze, ali Courage to change je ekstra.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".