VIDEO: Darko Rundek singlom "Mila" najavljuje novi album

Darko Rundek, zajedno sa svojom Ekipom, objavio je singl "Mila", kojim najavljuje izlazak novog albuma "Brisani prostor".
"Mila" je treći singl sa "Brisanog prostora", koji će biti objavljen u ponedeljak, 7. decembra. Prethodno su objavljene pesme "Tko su svi ti ljudi?" i "Unutarnji glas".
 
Kritičari u Hrvatskoj su "Brisani prostor" već prozvali jednim od najvažnijih izdanja godine, prepoznajući u ovom albumu jasne tragove Haustora.
 
Rundek je na "Brisanom prostoru" radio sa ekipom muzičara koje je okupio za turneju "Apocalypso Now" 2017. godine. I dok je sa svojim Cargo triom Rundek na sebe preuzimao autorstvo nad tekstom i muzikom, ovog puta taj posao je radio zajedno sa Rokom Crnićem, inače basistom benda "Porto Morto".
 
Novo izdanje zapravo donosi dvostruki EP (extended play), pa je tako EP 1 "Do", a EP 2 "Od", a Rundek poručuje da svaki od njih funkcioniše kao poglavlje za sebe.
 
"Do" donosi pesme "Zovu te", "Ko duh", "Tko su svi ti ljudi", "Mila" i "Voljeti stvarno", a na EP-u 2 "Od" se čuju "Sex epilog", "Novčić za sreću", "New World", "Biljka raste" i "Unutarnji glas".
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika