VIDEO: Rundek objavio album i pozvao fanove da napišu šta misle o novim pesmama

Muzičar Darko Rundek pozvao je fanove da na njegovoj zvaničnoj fejsbuk strani napišu šta misle o upravo objavljenom dvostrukom EP-iju Rundeka & Ekipe "Brisani prostor".
"Album ste kupili, skinuli, slušali ste ga, i sada bi nam bilo super kada bi mogli napisati par reči o tome kako ste vi to doživeli. Šta vam znači taj album u celini, da li ima neka stvar koja vam posebno govori? Molim vas napišite nešto, to bi nam bilo jako drago", kaže se u video pozivu, postavljenom na stranici Darko Rundek (Official), ispod koga u komentarima fanovi mogu da napišu svoje viđenje "Brisanog prostora".
 
Rundek & Ekipa objavili su 7. decembra "Brisani prostor", kao dvostruki EP "Do" i "Od", sa po pet pesama, na CD-u i digitalnim platformama za Menart i Long Play. Kao singlovi izdvojeni su "Mila", "Tko su svi ti ljudi" i "Unutarnji glas", a na albumu sa Rundekom autorski sarađuju članovi benda Ekipa basista Roko Crnić i bubnjar Silvio Bočić.
 
Nove pesme možete preslušati OVDE.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika