Korona odložila dodelu Gremija

Ceremonija dodele Gremi nagrada, koja je zakazana za 31. januar, odložena je zbog naleta korona virusa u Los Anđelesu, objavili su časopisi "Roling stoun" i "Varajeti".
Dve kuće su se pozvale na više izvora koji navode da bi ceremonija dodele najviših nagrada u muzičkoj industriji mogla da se održi u martu, prenosi Rojters.
 
Los Anđeles beleži porast broja smrtnih slučajeva od korona virusa i prijema u bolnice, dok su teretane, frizerski saloni i restorani zatvoreni i stanovnici su pozvani da ostanu kod kuće što je više moguće.
 
Organizatori Gremija rekli su krajem prošle godine da žele da promene način održavanja godišnje svečanosti, bez publike i tradicionalnog crvenog tepiha.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".