VIDEO: Who See ovog puta u borbi protiv krivolova

Rep duo Who See objavio je novi singl posvećen temi krivolova, pa se i nova pesma zove "Krivolov".
Mario Đorđević i Dejan Dedović ovog puta pevaju o lovcu koji se nameračio na zaštićene vrste ptica. Sama pesma dolazi kao vid podrške Centru za zaštitu i proučavanje ptica (CZIP), pa se navodi i da pesmu zajedno izvode Who See i CZIP.
 
"Krivolov je jedan od najvećih problema sa kojim se suočava divlji svet, a među njima svakako i ptice. Prema procenama Birdlife Internationala u oblasti Mediterana godišnje strada oko 25 miliona ptica. To govori o neverovatnim razmerama uticaja ovih ilegalnih aktivnosti na biodiverzitet", stoji se u opisu pesme.
 
  • Krivo(lovci)

    12.03.2021 15:35
    Sačma
    Ne samo da ubijaju već i truju. Jeste li pročitali da u reke i jezera u Srbiji godišnje is pucaju najmanje 5500 kg olova! To je dovoljno da otruje hiljade ljudi i životinja. To su reje u kojima se kupamo, u kojima lovimo ribe, iz kojih vodu pijemo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika