Dodela Gremi nagrada - kombinacija nastupa uživo i snimaka

Ove godine neće biti publike uživo na dodeli Gremi nagrada, ali organizatori su se potrudili da obezbede nastupe velikih zvezda.
Spisak izvođača koji će nastupiti tokom dodela nagrada uključuje pop zvezde Tejlor Svift, Bili Ajliš, Dua Lipu, "BTS", Harija Stajlsa. 
 
Ostali umetnici koji su potvrdili prisustvo su Bed Bani, Kardi Bi, Blek Pumas, Doža Ket, DaBabi, Haim, Britani Hauvard, Miranda Lambert, Brandi Karlil, Megan Ti Stelion, Džon Majer, Maren Moris, Post Malon, Rodi Rič, Miki Gajton i Tamika D Malori.
 
Ceremoniju dodele vodiće komičar i TV voditelj Trevor Noa u Stejpls centru u Los Anđelesu. Zbog pandemije, program će, kako organizatori navode, biti kombinacija nastupa uživo i unapred snimljenih materijala sa različitih lokacija.
 
Inače, Abel Tesfaje, poznatiji kao Vikend, najavio je trajni bojkot Gremija, navodeći kao razlog korupciju u procesu odabira nominacija za priznanja koja dodeljuje američka Akademija za diskografsku umetnost i nauku.
 
Bijonse, Tejlof Svift, Dua Lipa i Rodi Rič su među umetnicima sa najviše nominacija za nagradu koja se dodeljuje večeras.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika