Pogrešno interpretirane reči pesama večeras u Presluškivanju

"'Scuse me while I kiss this guy" nisu reči hita Džimija Hendriksa "Purple Haze", ali to nije sprečilo mnoge da ovu pesmu baš tako pevaju.
Pogrešno interpretirane reči pesama večeras u Presluškivanju
Foto: 021.rs
Svi smo nekad pogrešno razumeli reči nekih pesama, pa proveli godine pevušeći sopstvene interpretacije.
 
Sve to dok, naravno, mnogo kasnije nismo shvatili gde smo pogrešili.
 
"Misheard lyrics" su tema novog Presluškivanja na Radiju 021, a agenti muzičko-obaveštajnog sektora Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin pripremaju plejlistu punu pesama čije su tekstove pogrešno pevali.
 
U tome će im pomoći doušnici emisije sa svojim muzičkim kiksevima.
 
Presluškivanje je na programu u petak, 14. maja u 20 časova na Radiju 021 (stream je OVDE), reprizno se emituje nedeljom u podne, a emisija stiže onlajn subotom - ispratite tačno kada na našem portalu, kao i na Fejsbuk, Tviter i Instagram profilima Presluškivanja.
 
Dok je u pripremi novo izdanje, poslušajte poslednje u nizu Presluškivanje u produkciji Radija 021, na temu "besnih pesama".
 
  • Toma Tajfun

    20.05.2021 23:41
    Ko je konobar? Milinko. (Oye Como Va)

    Mesecina bato (Mesage In The Bootle)

    Ule Bule (Bootleg)



Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".