Elton Džon na oproštajnoj turneji sledeće godine

Elton Džon je izabrao trideset novih datuma tokom 2022. kada će nastupiti u Evropi i Severnoj Americi, u okviru velike oproštajne turneje koja je bila prekinuta pandemijom.
On će 11. juna 2022. biti u Parizu, u dvorani La Defense Arena, na poslednjem koncertu u Francuskoj, objavila je njegova producentska kuća.
 
Sedamdesetčetvorogodišnji pevač počeo je oproštajnu turneju "Farewell Yellow Brick Road" 2018, predvidevši više od 300 koncerata širom sveta u tri godine. Nju je prekinula pandemija korona virusa.
 
Nastavak turneje krenuće u maju 2022. u Frankfurtu, a završiće se šest meseci kasnije u Los Anđelesu.
 
Pre svega toga, Elton Džon će nastupiti u Bersiju, koji se sada zove Akor Arena, 10, 12. i 13. oktobra ove godine, na tri koncerta koji su rasprodati, a bili su predviđeni za oktobar prošle godine.
 
Nakon evropske i severnoameričke turneje, predviđena su još četiri koncerta u Australiji i na Novom Zelandu početkom 2023.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika