Festival se nastavlja u novom Presluškivanju

Festival je možda otišao iz našeg grada, ali agenti Presluškivanja su još uvek u koncertnom raspoloženju.
Festival se nastavlja u novom Presluškivanju
Foto: 021.rs
Agenti Gorica Nikolin, Zoran Strika i Dragana Prica Kovačević zato za vas pripremaju novo, festivalsko, izdanje redovne radio emisije Presluškivanje.
 
U oko sat vremena slušaoci će moći da čuju koje to pesme agenti najviše vole da čuju sa festivalske bine i zbog kojih bi se gurali u prve redove.
 
U tome će im pomoći njihovi doušnici, kojima i vi možete da se pridružite, tako što će izabrati pesme koje bi oni želeli da čuju na festivalu, a u nedostatku istog, u etru Radija 021.
 
Budite uz Presluškivanje u premijernom terminu ovog petka, 16. jula u 20h na Radiju 021 (direktan STREAM) i u repriznom terminu u nedelju u podne. Emisija stiže u web izdanju subotom, a tačan termin saznajte na Fejsbuk, Tviter i Instagram nalozima Presluškivanja, kao i na 021.rs.
 
Dok je novo izdanje u pripremi, poslušajte prethodnu emisiju, u kojoj su se autori bavili muzikom i izvođačima koji inače nisu po njihovom ukusu, ali postoje tog žanra ili tog autora koje vole.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika