VIDEO: Metalika snimila potpuno drugačiju verziju hita "Nothing Else Matters"

U godini kada Metalika slavi 30 godina od izlaska "Black albuma", pesma "Nothing Else Matters" dobija svoju novu inkarnaciju.
VIDEO: Metalika snimila potpuno drugačiju verziju hita "Nothing Else Matters"
Foto: Youtube (Metallica, Screenshot)
Ova numera će se, naime, naći u Diznijevom novom filmu pod nazivom "Jungle Cruise", piše B92.
 
U filmu glume Dvejn Džonson i Emili Blant, a klasik Metalike je obrađen u instrumentalnom, orkestralnom maniru i zvuči potpuno sveže.
 
Na njemu je radio čuveni kompozitor Džejms Njujton Hauard, a bend je naveo da im je bila čast da rade sa njim na novoj, ponovo izmaštanoj verziji svoje pesme.
 
 
Pesmu "Nothing Else Matters" je za album "Blacklist" snimilo, u svojim verzijama, nekoliko izvođača povodom velikog jubileja benda, a najviše pažnje privukla je, nesumnjivo, Majli Sajrus svojom obradom.
 
  • Ns

    21.08.2021 21:42
    Dobra.
  • Bela

    02.08.2021 15:15
    Majli Sajrus
    Fantastcna obrada !! Najezio sam se !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika