"Celebrity crush" Presluškivanje večeras na Radiju 021

Agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 ovog petka bude u vama simpatije prema muzičarima u "Celebrity Crush" Presluškivanju.
"Celebrity crush" Presluškivanje večeras na Radiju 021
Foto: 021.rs
Autori emisije Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin preneće svojim slušaocima i slušateljkama ne samo osećanja koja (uzalud) gaje prema poznatim muzičarima i muzičarkama, već i njihovu muziku koja je, nesumnjivo, sjajna. 
 
Presluškivanje ne može da prođe bez učešća slušalaca - doušnika, čiji će izbori numera upotpuniti konačnu plejlistu.
 
Presluškivanje se emituje svakog petka u 20h u premijernom terminu na Radiju 021 (STREAM), repriza je nedeljom u podne, a emisija stiže u onlajn formatu subotom. To obaveštenje pronaći ćete, kao i sve druge informacije, na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu Presluškivanja. Sva dosadašnja izdanja Presluškivanja na raspolaganju su vam OVDE.
 
Dok je u pripremi "Celebrity Crush", poslušate poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, na temu odličnih dueta i muzičkih saradnji.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika