VIDEO: Iron Maiden objavio drugu pesmu sa predstojećeg albuma

Legendarni britanski metal bend Iron Maiden objavio je novi singl "Stratego", koji će se naći na novom albumu koji će biti objavljen u septembru.
VIDEO: Iron Maiden objavio drugu pesmu sa predstojećeg albuma
Foto: Youtube (Iron Maiden, Screenshot)
Mejdeni su se prošlog meseca vratili sa novom muzikom nakon šest godina, objavljivanjem pesme The Writing On The Wall, kada su i potvrdili izlazak novog albuma, prenosi N1.
 
Pesmu Stratego su napisali gitarista Janik Gers i jedan od osnivača benda i basista Stiv Haris. Snimljena je još 2019. godine, u studiju Gijom Tel u Parizu.
 
"Mislim da će ovo biti bolji album od Book Of Souls (prethodni album objavljen 2015. godine), zaista verujem u to“, izjavio je nedavno frontmen benda i pevač Brus Dikinson, za koga je pre nedelju dana objavljeno da je pozitivan na koronavirus.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika