Presluškivanje: Rok himne za udžbenike

Na naš raspored časova niko se neće žaliti.
Presluškivanje: Rok himne za udžbenike
Foto: 021.rs
Ekipa Presluškivanja sa Radija 021 donosi vam novo, uzbudljivo izdanje i muziku u rok aranžmanu.
 
U Tajnoj školi roka agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin bavili su se rok velikanima koji su obeležili ovaj žanr.
 
U izboru sjajne rok muzike kroz decenije pomogli su im stalni doušnici Milica i Dejan, koji su obogatili ovo izdanje - savršeno za sumoran vikend.
 
Poslušajte novo Presluškivanje i među prvima saznajte koja je naredna tema na dnevnom redu muzičko-obaveštajnog sektora našeg radija.
 
Presluškivanje se premijerno emituje svakog petka od 20h na Radiju 021, a vikendom stiže na net - na sajtu 021.rs, na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu emisije.
 
Slušamo se i narednog vikenda, a do tada pazite da vas neko ne presluškuje.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika