VIDEO: Erik Klepton objavio pesmu protiv antikovid mera

Erik Klepton objavio je novu pesmu, "This Has Gotta Stop" (Ovo mora da prestane), u kojoj se čini da gitarska legenda izražava svoje frustracije odgovorom vlasti na pandemiju koronavirusa.
VIDEO: Erik Klepton objavio pesmu protiv antikovid mera
Foto: Youtube (Oracle Films, Screenshot)
Slavni roker proteklih meseci javno se protivio restriktivnim merama uvedenim zbog koronavirusa, a potom je to isti učinio i za vakcinisanje, piše B92.
 
Prošle godine je s Vanom Morisonom snimio pesmu "Stand and Deliver", jednu od mnogih pesama koju je taj poznati severnoirski kantautor napisao protiv lokdauna.
 
Nova Kleptonova pesma propraćena je animiranim spotom, koji prikazuje ljude hipnotizovane medijima i ljude sa protesta s natpisima poput Sloboda.
 
 
"Ovo mora da prestane. Ne mogu više da podnesem ove gluposti. Prevršilo je meru", peva 76-godišnji muzičar u refrenu nove pesme.
  • XoRo

    31.08.2021 12:33
    Balašević
    Neka dodje i otpeva pesmu "Tears for heaven" na grobu Đorđa Balaševića ... može i bez maske.
  • Bokic021

    31.08.2021 10:31
    ROCK AGAINST RACISM
    Kao da je neko drugo nešto očekivao od dokazanog borca protiv progresa i normalnog. Ostaviću ovo ovde podsetnika radi (ili učenja za mlađe generacije): https://ultimateclassicrock.com/eric-clapton-rant-rock-against-racism/
  • Marko

    30.08.2021 17:34
    Bravo
    Jeste ja inače idem da se lečim kod muzičara i rokera. Zna se da su oni bolji u tome od medicinara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".