Britansko Presluškivanje večeras na Radiju 021

Svima je poznato da Britanci vole svoj čaj, a da ekipa Presluškivanja u svakom izdanju potpuno slučajno najčešće pušta pesme britanskih izvođača.
Britansko Presluškivanje večeras na Radiju 021
Foto: 021.rs
Zbog čega menjati nešto što funkcioniše?
 
U novom Presluškivanju autori Presluškivanja na Radiju 021, agenti Dragana Prica Kovačević, Gorica Nikolin i Zoran Strika biraju muziku britanskih muzičara i muzičarki, bendova koji su se upisali u istoriju i onih koji će to tek da učine. 
 
U odabiru muzike pomoći će im, kao i uvek, verni slušaoci u ulozi doušnika sa svojim sjajnim predlozima.
 
Agenti će ukratko razgovarati o navikama, muzici i stilu Britanaca, poznatima s kojima bi voleli da popiju čaj i otkriti novu temu za narednu nedelju.
 
Presluškivanje se premijerno emituje ovog petka, 3. septembra na Radiju 021 (slušajte na STREAMU), a reprizno nedeljom u podne. Emisija stiže onlajn svake subote, taman na vreme da vam ulepša vikend.
 
Sve novosti u vezi s Presluškivanjem pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu. Dok je nova emisija u pripremi, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, na temu rok pesama koje su toliko dobre da im je mesto u udžbenicima.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika