VIDEO: Sting objavio novi singl, album stiže u novembru

Poznati muzičar Sting će 19. novembra objaviti novi album pod nazivom Most (The Bridge), a u sredu je predstavio singl "If It's Love".
"Sigurno nisam prvi tekstopisac koji je izjednačio zaljublijvanje ili odljubljivanje sa neizlečivom bolešću. 'If It's Love' govori o ljubavnim problema sa kojima se svako od nas može poistovetiti", rekao je Sting, prenosi Rolingstoun.
 
Album "The Bridge" nastao je tokom pandemije korona virusa, a govori o ličnim gubicima, razdvajanju i društvenim i političkim previranjima.
 
"Ove pesme opisuju život i smrt, ljudske odnose kao i vreme pandemije u kojem se dešavaju mnoge društvene i političke promene. Svi se osećamo zaglavljenim u problemima. Treba nam most", kazao je on.
 
 
"The Bridge" će sadržavati 13 pesama i biće objavljen u više formata, uključujući standardni i deluks CD, vinil i kasetu.

Teme

STING
  • Milicajac frilenser

    02.09.2021 17:37
    Stinže, Stinže, previše tantričkog seksa ostavilo posledice, drž' se ti best of kompilacija i gostovanja u srpskim tok-šoovima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika