Presluškivanje: Toksičan vikend doživljaj

Agenti muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 priredili su vam pravi muzički toksični doživljaj za ovaj vikend.
Presluškivanje: Toksičan vikend doživljaj
Foto: 021.rs
Sve od osvete, ljubomore, posesivnosti i drugih negativnih pojava nalazi se u sjajnim pesmama koje volimo, a čije loše poruke, iz nekog razloga, nismo odmah razumeli.
 
U odabiru toksičnih pesama agentima Dragani Prici Kovačević, Zoranu Striki i Gorici Nikolin pomogli su doušnici, a u ovom izdanju učestvovali su Nevena, Ana i Zlatko.
 
U ovom izdanju saznajte među prvima i koja je naredna, neočekivana tema na dnevnom redu ove špijunske (e)misije.
 
Presluškivanje se premijerno emituje petkom od 20h na Radiju 021, reprizno nedeljom u podne, a subotom je emisija u celini dostupna onlajn.
 
Sve novosti u vezi sa Presluškivanjem redovno pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu, a svaka emisija dostupna je za slušanje OVDE.
 
Uživajte u novoj emisiji i pazite da vas neko ne presluškuje.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika