Presluškivanje večeras slavi agenta 007

Agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 celu novu emisiju posvećuju kolegi agentu Džejmsu Bondu.
Presluškivanje večeras slavi agenta 007
Foto: 021.rs
Pred premijeru novog filma iz Bond franšize "Nema vremena za umiranje" koji će prvo biti prikazan u Velikoj Britaniji, u četvrtak, 30. septembra, Presluškivanje vam ovog petka, 24. septembra, donosi selekciju najboljih Bond numera iz filmova o legendarnom agentu 007.
 
U izboru muzike agentima Gorici Nikolin, Dragani Prici Kovačević i Zoranu Striki, kao i uvek, pomažu njihovi doušnici. 
 
U emisiji će, naravno, biti i priča iz zajedničke branše agenata Presluškivanja i Bonda, Džejmsa Bonda, a možda padne i neki kasting za novog agenta koji će zameniti Danijela Krejga, kom je ovo, inače, poslednji film u ulozi Bonda.
 
Presluškivanje se premijerno emituje ovog petka, 24. septembra u 20 časova na Radiju 021 (slušajte na STREAMU), a reprizno nedeljom u podne. Emisija stiže onlajn svake subote, taman na vreme da vam ulepša vikend.
 
Sve novosti u vezi s Presluškivanjem pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu
 
Dok je nova emisija u pripremi, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, na temu toksičnih poruka u dobrim pesmama.
 
  • Bela

    22.09.2021 21:56
    007
    Billie Eilish - "No Time to Die" !!!
    Hvala za usvojen Predlog.
    Odlicna pesma.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika