Pepersi sledećeg leta na prvoj turneji od povratka Frušantea

Red Hot Chili Peppers najavili su svetsku turneju za leto 2022. godine, što će ujedno biti i prvi koncerti benda od povratka gitariste Džona Frušantea.
Pepersi sledećeg leta na prvoj turneji od povratka Frušantea
Foto: Youtube (RHCP, Screenshot)
Pepersi su turneju najavili šaljivim video snimkom u kojem je Frušante gost parodije TV vesti, u kojoj su pevač Entoni i basista Fli prezenteri, dok je bubnjar Čad Smit zadužen za vremensku prognozu.
 
Prvo pitanje za novog-starog gitaristu Pepersa bilo je da li „ljute papričice“ planiraju koncerte u skorije vreme, na šta je Frušante odgovorio da će svetska turneja početi u junu 2022, a da će prvi koncerti u Sjedinjenim Državama biti održani u julu.
 
Datumi i lokacije koncerata još nisu objavljeni.
 
 
Podsetimo, Red Hot Chili Peppers su samo jednom nastupali u Srbiji – na Green Festu u Inđiji 2007. godine.
 
Koncert mnogima nije ostao u lepom sećanju, jer je nažalost bio skraćen zbog oluje, nakon čega je usledio višečasovni kolaps na autoputu.
 
Da li će Pepersi imati priliku za "popravni" narednog leta u Srbiji, saznaćemo uskoro.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika