Jesenje Presluškivanje večeras na Radiju 021

Jesen je pravo vreme da se prepustimo melanholiji kiše i frci vetra, a kako drugačije nego uz dobru muziku na Radiju 021?
Jesenje Presluškivanje večeras na Radiju 021
Foto: 021.rs
Agenti Muzičko-obaveštajnog sektora vredno rade i ove nedelje i pripremaju novo izdanje Presluškivanja. Jesenje, naravno.
 
Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin odabraće hitove prilagođene godišnjem dobu u kojem se nalazimo, a u izboru će im pomoći doušnici emisije, uvek kreativni i sjajni.
 
Jesen može da bude i hard rok, pop balada ili čak rege zvuk, a ništa nije nemoguće u Presluškivanju. Zato budite uz nas ovog petka, 8. oktobra od 20h na Radiju 021 u premijernom izdanju (slušajte nas OVDE) ili pratite radio u nedelju u podne za reprizu. Presluškivanje subotom stiže onlajn, a to ćemo vam javiti na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu Presluškivanja.
 
Dok se priprema nova emisija, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji 021, posvećeno hitovima muzičara kojima engleski nije maternji jezik, ali su upravo s pesmama na engleskom ostvarili uspeh.
 
  • Carrie

    08.10.2021 12:19
    Jesenje izdanje
    Možda je pomalo i kliše, ali INXS Never tear us apart mi nekako posebno prija u jesen. Da li je zbog onog spota koji je sniman u Pragu, na jesen ili zbog melanholičnog saksofona... ne znam, ali uklapa se u jesenju atmosferu. Pozdrav, super ste! :)
  • Bela

    06.10.2021 14:51
    Jesenje Presluskivanje
    The Rain Song - Jimmy Page & Robert Plant ,
    ili
    Gary Moor - Parisienne Walkways .
    Pozdrav

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika