VIDEO: Adel objavila povratnički singl "Easy On Me"

Britanska soul diva Adel (33) objavila je povratnički singl "Easy On Me", u kojem sa svetom deli detalje o traumatičnih šest godina od prethodnog albuma.
Rekla je da je u tom razdoblju imala "godinu teskobe", u kojoj joj se brak raspao.
 
Njen glas nije izgubio na snazi, a tekst novog singla otkriva duboku ranjivost, uz snažni refren: "Budi nežan prema meni", pevan uz jednostavnu klavirsku frazu.
 
Pevačica, koja je prodala milione albuma, nije zaboravljena, uprkos tome što je godinama nije bilo u javnosti.
 
Njen dugo očekivani novi album "30" biće objavljen 19. novembra, najavila je pevačica ranije ove nedelje.
 
Snimanje je počelo pre tri godine, napisala je na Tviteru, u vreme kada joj je život bio "lavirint apsolutnog nereda i unutrašnjih previranja".
 
 
S obzirom na to da je Adel prodala milione albuma i osvojila niz nagrada, uključujući Oskara i 15 Gremija, ovo izdanje je verovatno najiščekivanije u ovoj godini.

Teme

Adel

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika