VIDEO Novi album benda Carnivals of Flesh najavljen za 1. novembar

Simfonični blek metal sastav iz Beograda Carnivals of Flesh izdaće novi album "Anthems of Extinction", koji će biti dostupan od 1. novembra.
Album ovog sastava biće dostupan 1. novembra i kao digibook u tvrdom povezu, ali i kao digitalno izdanje na svim streaming platformama, dok je izdanje na vinilu planirano za početak 2022. godine.
 
Bend nakon debija "Stories From a Fallen World" koji je bio snimljen u vidu "maštovitog" okruženja, novim ostvarenjem prelazi u realnost, odnosno stvarnost u kojoj živimo danas.
 
Prvi video singl sa albuma, "Tropical Plunder" već je prikazan na Croatian Music Channel-u, a osvojio je i nagradu "Hit Avgusta" na BUNT RTS top listi.
 
 
Takođe, isti je i predstavljen na brojnim plejlistama, uključujući Vevo Extreme Metal.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika