Večeras na Radiju 021 Presluškivanje specijal posvećen Balaševiću

Muzičko-obaveštajni sektor Radija 021 ovog petka donosi specijal Presluškivanja, posvećen novosadskom kantautoru Đorđu Balaševiću.
Večeras na Radiju 021 Presluškivanje specijal posvećen Balaševiću
Foto: 021.rs
Uz Balaševića su odrasle generacije i oblikovao je ličnosti mnogih, što je sasvim dovoljan razlog da mu agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin posvete emisiju u produženom trajanju.
 
U odabiru omiljenih Đoletovih pesama pomoći će im i slušaoci u ulogama doušnika Presluškivanja.
 
Slušajte Presluškivanje - specijal o Balaševiću u petak, 22. oktobra od 20 časova na Radiju 021 (slušajte naš STREAM) ili u repriznom terminu u nedelju u podne, a emisija stiže onlajn u subotu na 021.rs i na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu Presluškivanja. Sva dosadašnja izdanja ovog muzičkog projekta dela redakcije Radija 021 pronaći ćete OVDE.
 
Dok ekipa priprema novu emisiju, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, posvećeno pesmama koje opisuju kako se trenutno osećamo.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika