Presluškivanje: Hvala ti za sve, dragi Đole

Ekipa Presluškivanja donosi vam više od sat vremena Đoletovih hitova u specijalu za Đorđa Balaševića, našeg sjajnog kantautora.
Presluškivanje: Hvala ti za sve, dragi Đole
Foto: 021.rs
Agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin probrali su neke od svojih omiljenih pesama iz bogate kolekcije hitova i "skrivenih" remek dela Balaševića.
 
U kreiranju plejliste agentima su pomogli doušnici Ivan, Isidora, Mladen i Ivana sa svojim odličnim izborima.
 
Dotakli smo se značaja Balaševića u muzici, uticaju na generacije ljudi, omiljenih pesama i onome što očekujemo od najavljenog muzeja u čast Balaševiću u Novom Sadu.
 
Uživajte u novom izdanju, a sve novosti u vezi s Presluškivanjem pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu. Svaku emisiju do sada pronaći ćete OVDE.
 
Do sledećeg slušanja - pazite da vas neko ne presluškuje.
 
  • MarkoNS

    23.10.2021 19:54
    hvala što si bio
    Ehhhhhh....
    Naš Đole :-(.
  • mala

    23.10.2021 17:33
    Eh,
    Djole...
    nedostaješ čoveče...uvek i uvée isto...❤️
  • Slobodan

    23.10.2021 16:45
    Vecan
    Slusajuci Presluskivanje vratih se na Djoletov koncert na Palicu...nesto najlepse sto covek moze da dozivi..tri sata smejanja i pevanja.
    On je bio deo nase porodice...uzivali smo i voleli ga!
    Jos je on tu...sve cekamo da se pojavi i zakaze koncert.
    Djole volimo te zauvek!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".