VIDEO: ABBA izbacila novu pesmu

Švedska kultna grupa Abba objavila je treću pesmu sa svog dugo očekivanog novog albuma "Voyage".
"Just A Notion" je u petak ujutro bio dostupan na Spotifaju i Jutjubu i donosi klasični zvuk benda iz 1970-ih. To nije slučajno, jer pesma je zapravo iz velike ere pop grupe - prvi put je snimljena davne 1978, ali su je tada odbacili Agneta, Bjorn, Beni i Ani-Frid.
 
Za novi album sada je ponovno izvučena iz naftalina.
 
Objavljivanje pesme "Just A Notion" sledi pesme "I Still Have Faith in You" i "Don't Shut Me Down", koje je Abba predstavila početkom septembra - radi se o prvoj novoj muzici grupe u gotovo 40 godina.
 
Najavljujući novi album grupa s krajnjeg severa najavila je i nastup s virtuelnim predstavljanjem sopstvenih likova, takozvanim Abatrima, u Londonu, kao i novi album "Voyage".
 
Album kreće u prodaju 5. novembra i sadržavat će ukupno 10 pesama, uključujući tri do sada objavljene.
 

Teme

abba

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika