Strašno Presluškivanje za plašljive slušaoce: Večeras specijal za Noć veštica

Muzičko-obaveštajni sektor Radija 021 ovog petka, 29. oktobra, donosi specijal posvećen najstrašnijem i najzabavnijem prazniku, Noći veštica.
Strašno Presluškivanje za plašljive slušaoce: Večeras specijal za Noć veštica
Foto: 021.rs
Agenti Gorica Nikolin, Zoran Strika i Dragana Prica Kovačević, za vas će izabrati jezive pesme iz horor filmova ili pesme koje imaju natprirodne i strašne motive.
 
U tome će im pomoći i njihovi doušnici, kao i uvek.
 
Između pesama, agenti će podeliti svoja iskustva u slavljenju ovog praznika, a pričaće se i o maskiranju, horor filmovima i, kao i uvek, o različitim muzičkim temama. 
 
Slušajte Presluškivanje - Halloween specijal u petak, 29. oktobra od 20 časova na Radiju 021 (slušajte naš STREAM) ili u repriznom terminu u nedelju u podne, a emisija stiže onlajn u subotu na 021.rs i na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu Presluškivanja. Sva dosadašnja izdanja ovog muzičkog projekta dela redakcije Radija 021 pronaći ćete OVDE.
 
Dok ekipa priprema novu emisiju, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, posvećeno jednom i jedinom, našem Đorđu Balaševiću.
 
  • Mortisa

    29.10.2021 12:53
    Boo
    nek dodje i Luka, ne ljutimo se
  • Anti Putin

    27.10.2021 15:03
    Happy Halloween!
  • MonteDushano

    27.10.2021 14:24
    Srećna vam Noć veštica, ljudi. Takođe, srećna slava svetog Luke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika