Presluškivanje: Noć veštica koja se pamti

Muzičko-obaveštajni sektor Radija 021 otkrio je svoje strahove u novom, zastrašujućem izdanju Presluškivanja.
Presluškivanje: Noć veštica koja se pamti
Foto: 021.rs
Agenti Dragana Prica Kovačević, Gorica Nikolin i Zoran Strika u sat vremena vam donose sjajan izbor muzike prikladne za Noć veštica.
 
Za razliku od prethodne godine, nema očiglednih izbora na koje prvo pomislite - iznenadiće vas muzika koju su odabrali agenti, ali i doušnici emisije. Ove nedelje svoje muzičke izbore dali su Luka, Dejan i Ivan.
 
Presluškivački trojac podelio je svoje zamisli idealnih kostima za Noć veštica, poneku zastrašujuću priču, a otkrili su i koji je sledeći muzički izazov pred slušaocima.
 
Presluškivanje se emituje svakog petka premijerno od 20h na Radiju 021 (STREAM), reprizno nedeljom u podne, a emisija stiže onlajn subotom na 021.rs, Mixcloudu i na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu.
 
Uživajte u novom izdanju i do narednog Presluškivanja - pazite da vas neko ne presluškuje.
 
  • 002211

    01.11.2021 09:10
    @Fuj,
    ne dosađuj i idi u crkvu, molim te. Meni je bila slava svetog Luke i takođe svetkovina Noć veštica. Kome smeta tikva, koja traje svega 5-6 sati GODIŠNJE, a naravno nikoga ne povređuje, nek' zauvek začepi i uživa na svoj način.
  • Mare

    30.10.2021 16:43
    Fuj
    Nije noć veštica, nego Sveti Luka....vi koji slavite taj satanistički praznik u buvaru ili nešto gore.....
  • Happy Halloween

    30.10.2021 12:27
    Hvala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika