Reper odbio da igra u filmu za devet miliona dolara honorara jer nije hteo da se vakciniše

Slavni reper i glumac Ajs Kjub odlučio je da odustane od snimanja filma "Oh Hell No", u kojem je trebao da se pojavi uz Džeka Bleka, a razlog je vrlo jednostavan - odbio je da se vakciniše.
Nakon što su Kjubu producenti rekli da to mora da uradi, on je odbio da ispuni njihov uslov.
 
Film u režiji Erika Andrea trebao je da počne sa snimanjem ove zime na Havajima, a cela ova situacija usporila je produkciju jer će neko morati da zameni Kjuba, koji je ovom odlukom odustao i od honorara od devet miliona dolara, prenose američki mediji.
 
Inače, producenti imaju opciju da zahtevaju obavezno vakcinisanje od glumaca i snimateljske ekipe, ali o tome se odlučuje od slučaja do slučaja.
 
Ovo je ujedno i drugi projekat koji je Ajs Kjub napustio. Prvi je bio nadolazeća sportska biografska drama "Flint Strong", ali nije poznato zašto je reper tad odustao od snimanja.
  • Nick

    03.11.2021 12:33
    Dokaz
    Ovo je dokaz da avaksi nisu baš nešto inteligentni.
  • Земунац

    03.11.2021 12:04
    Свуда има здравих људи...
  • @zebra

    02.11.2021 14:22
    cek
    cekaj, stani.. Volim i ja da pojedem ekser bez mnogo pitanja, ali sam i vakcinisan :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika