VIDEO: Zbogom Brus Li objavio pesmu "Istina", uskoro stiže i album

Novosadski rokenrol sastav Zbogom Brus Li objavio je spot za pesmu "Istina", prvi singl sa predstojećeg albuma.
Novi album novosadskih "pankburaša" - "Rokenrol" biće objavljen 2022. godine na vinilu, disku i u elektronskom formatu, kada će bend ujedno obeležiti i tri decenije postojanja i dobre zabave.
 
Kako navode u bendu, spot su uradili uz pomoć prijatelja iz Bokserskog kluba Vojvodina, a za objavljivanje videa odabrali su trenutak kada se u Srbiji organizuje Svetsko prvenstvo u boksu.
 
"Želimo da popularišemo ovu plemenitu sportsku veštinu koja sve više postaje i ženski sport, ali želimo da popularišemo i rokenrol, koji je daleko od mrtvog ali, zahvaljujući 'neprijateljskim kampanjama', kod mladih gubi raniji značaj. U svemu ovome nam je pomogla naša prijateljica Agota Vitkai Kučera, koja je začinila novu numeru svojim britkim operskim vokalom. Očekujte novi album, nove video klipove, kao i dokumentarni film o dosadašnjem radu benda", poručuje "Zbogom Brus Li".
 
Tekst za "Istinu" radio je frontmen sastava Slavko Matić. 
 
  • Пип

    05.11.2021 11:50
    Прадеда
    Остарио сам, не могу више да слушам рок музику.
  • Budžetskastavkabend

    04.11.2021 15:49
    @V
    Super je pesmica "Baš je mokro napolju", samo što je u pitanju prepev stvari "It's Cold Outside" grupe The Choir, koji su obradili mnogi, uključujući pankere Stiva Batorsa, pa onda Hard-Ons (njihovu obradu su obradili ZBL).
  • Popara

    02.11.2021 22:08
    ....
    Transfer blama, Gogoll Bordelo propo'.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".