Muzički put oko sveta večeras u novom Presluškivanju

Agenti Presluškivanja ovog petka vas vode na put oko sveta i kroz geografsku lekciju - ali bez loših ocena i uz mnogo dobre muzike.
Muzički put oko sveta večeras u novom Presluškivanju
Foto: 021.rs
Muzičko-obaveštajni sektor Radija 021 u sastavu agenata Dragane Price Kovačević, Zorana Strike i Gorice Nikolin pripremaju za 5. novembar geografsko izdanje Presluškivanja.
 
Obeležiće ga pesme koje pominju različite geografske pojmove - reke, planine, šume, gradove, pustinje, kontinente, države i sve ostalo što je dobilo svoje mesto u muzici.
 
Plejlistu će, kao i uvek, oplemeniti i izbori slušalaca-doušnika Presluškivanja, a sve to premijerno ćete čuti ovog petka, 5. novembra u 20h na Radiju 021 (pratite naš strim direktno OVDE). Emisija će reprizu na 92,2 MHz imati u nedelju u podne, a Presluškivanje svake subote prepodne stiže onlajn i to na portalu 021.rs, na Mixcloud-u, Fejsbuku, Tviteru i Instagramu.
 
Dok se "krčka" novo izdanje, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji naše ekipe, a koje je posvećeno strašnim pesmama i Noći veštica.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika