VIDEO: E-Play i Bajaga objavili pesmu "Hotel Jugoslavija"

Alternativni bend E-Play objavio je danas, novi singl i spot "Hotel Jugoslavija” u kojem gostuje muzičar Momčilo Bajagić Bajaga.

E-Play se nakon albuma "Sloboda" oglasio novim izdvojenim singlom u vidu ljubavne pesme, prožete retro-pop prizvucima osamdesetih, koja je nazvana po mestu svog nastanka - čuvenom beogradskom hotelu "Jugoslavija", u kome E-play ima prostorije za probe.

"Jednog prehladnog, vetrovitog februarskog dana našli smo se Bajaga i ja u E-Play prostoriji u hotelu 'Jugoslavija'. Bajaga se veoma lako nadogradio na moju muzičku temu, koju sam imala spremnu, i jako brzo je napisao jedan deo teksta. Kasnije je došao moj tekstualni deo", rekla je pevačica i basistkinja Cvetković.

Prvu autorsku i izvođačku saradnju Cvetković i Bajage, do koje je došlo usred i u inat pandemije, pred kraj su "sa svojim začinima" obogatili članovi E-Playa bubnjar Goran Ljuboja Trut i gitarista Nemanja Velimirović, kao i klavijaturista Bajage i Instruktora Saša Lokner.
 
"Iskreno, jako je lepo videti na licu mesta Bajagu kako piše stihove, koliko vodi računa o tekstu, kako sklapa rime i koliko su mu vokali važni u pesmi. Svi znamo talenat koji poseduje, dok je vedra energija koju ima neverovatna. Tako da sam u celom ovom procesu više nego uživala", rekla je Cvetković.
 
Spot "Hotel Jugoslavija" radio je Vuk Protić tokom pet septembarskih dana u Beogradu, u produkciji Radio-televizije Srbije.
 
  • Bela

    18.11.2021 20:35
    Odlicna Pesma !
    Stvarno me je Bajaga iznenadio !
    Saradnja sa mladom muzicarkom je fenomenalna!
    Volim kada devojka dobro "cepa" Bas Gitaru !
    Vredi jos jednom poslusati i pogledati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".