Maraja Keri od božićnog hita zaradila 60 miliona dolara

Pesma "All I Want for Christmas Is You" je najprodavanija božićna numera i najveći međunarodni hit Maraje Keri, koji je bio na vrhu top lista u dvadeset šest zemalja.

U poslednjem izveštaju se procenjuje da je Maraja Keri od ove pesme zaradila i više od 60 miliona dolara, a da se svake godine od iste u njen novčanik "sliva" između 600.000 i milion dolara, prenosi Euronews Srbija.

Podaci kažu i da je samo  tokom poslednje nedelje novembra prošle godine "All I Want for Christmas Is You" imao oko milion pregleda dnevno, piše Business Insider.

Keri je koautorka i koproducent pesme, zajedno sa Valterom Afanasijevom (poznat i kao producent pesme Selin Dion "My Heart Will Go On"). 
 
 
Navodno je ovaj duo napisao i producirao pesmu za 15 minuta, a ona je objavljena na četvrtom studijskom i prvom prazničnom albumu Keri, koji je poneo naziv jednostavno "Merry Crhistmas" (Srećan Božić).
 
Ona je posle dugo vremena ponovo okušala sreću i u saradnji sa Kalidom i Kirkom Frenklinom objavila novu božićnu pesmu, "Fall in Love at Christmas".
 
Vreme će pokazati da li će ovom pesmom nadmašiti uspeh "božićnog prvenca", a na "crtu" su joj izašli sada Ed Širan i Ser Elton Džon koji su uoči praznika objavili duet, za koji se nadaju da će bar za početak postati broj jedan božićni hit u Britaniji.
 
 
Pod nazivom "Merry Christmas", ova pesma ostavlja istovremeno gorak i sladak ukus u ustima, jer se u vreme praznovanja priseća svih onih koji su nas napustili u bolnoj godini, piše CNN. 
 
U pitanju je jedna od tri pesme koje su ove muzičke zvezde napisale, nakon što je Elton izneo ideju prošlog Božića.
 
 
Širan već ima "Božićni broj jedan", duet sa Bijenose pod nazivom "Perfect", dok je mnogima dobro poznat hit "Step Into Christmas", koji je Elton objavio davne 1973.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika