VIDEO: ABBA objavila spot za svoju prvu božićnu pesmu

Nova božićna pesma grupe ABBA "Little Things" sada je dostupna kao singl na CD-u.
Švedski kultni bend u petak je objavio spot za pesmu.
U njemu đaci raspravljaju o tehnologiji planiranoj za šou ABBA Voyage u Londonu 2022. Ta tehnologija je korišćena za snimanje pokreta članova benda i njihovo pretvaranje u digitalne replike koje će moći da se vide na pozornici u Londonu.
Đaci svoju učionicu pretvaraju u produkcijski kancelariju kako bi sve to sami izveli i sami stvarali muziku. Krajnji rezultat je show ABBA-e s božićnom tematikom.
 
"Little Things" je prva božićna pesma grupe ABBA - takva je pesma dugo bila veliki zahtev zajednice obožavalaca. "Universal Music" je objavio da će sav prihod od prodaje CD-a ići u UNICEF-ov fond za zaštitu dece.
 
Pesma je deo novog albuma ABBA-e "Voyage" koji su Agneta Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benij Anderson i Ani-Frid Lyngstad objavili početkom novembra. Bio je to prvi studijski album benda u gotovo 40 godina.
 

Teme

abba

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika