Presluškivanje: Heroji na gitari koje vredi čuti

Moćne gitare dominiraju ovonedeljnim Presluškivanjem i to je sasvim u redu nama, a verujemo i vama.
Presluškivanje: Heroji na gitari koje vredi čuti
Foto: 021.rs

Agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin predstavljaju vam neke od "heroja na gitarama" koje cene.

Ukusi su različiti, a samim tim je i plejlista bogata i raznovrsna. Veliki doprinos svakoj emisiji daju slušaoci-doušnici, a ovog puta na misiji su bili Mire, Teodor i Dejan.

Poslušajte emisiju i među prvima saznajte koja je naredna tema na dnevnom redu vaših agenata. Svako od 83 dosadašnja izdanja Presluškivanja pronaći ćete spremno za slušanje OVDE, a novosti u vezi sa emisijom pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu.
 
Uživajte u vikendu i do narednog slušanja - pazite da vas neko ne presluškuje!
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika